31 december 2013

Mitt 2013!

Idag är det sista dagen på detta år, år 2013, och det är nu hög tid för den årliga lilla resumén av händelser, höjdpunkter, glädje-tjut och kaos-aftnar....
(..och för den som är nyfiken på 2012 finns den lilla sammanställning att läsa HÄR)

Men nu åter till nu, eller ja det gångna året :)
År 2013 dansades in till tonerna av Casanovas i Skultuna och det har sedan fortsatt springa på i rasande fart.

I januari upptäckte jag att det är fantastiskt att klippa håret med rakapparat, jag drack otroligt gott te intill en sprakande kakelugn och hade en bubblande lycka i kroppen.

I februari skaffade jag mig en alldeles egen rakapparat, blev med glasögon, öppnade min lilla pyssliga webbutik Regnbågskakan, fikade med självaste Vegoriket-Mattias och började plugga massage vid Hälsoteket.


I mars längtade jag enormt mycket efter våren, Inga åt hysteriskt goda picknick-mackor, en massagebänk flyttade in i mitt liv, det var dags för den fantastiska Parkenmaran i Gävle och jag jobbade 2 veckor som målerimodell på Idun Lovéns Konstskola.I april sa jag upp mig från mitt extrajobb som läxhjälp hos Studybuddy, drack eftermiddagskaffe i strålande solsken, dansade in påsken och hade årets första grillkväll i kollektivet Valrossmustascherna.


I maj käkade jag grymt god middag tillsammans med mamma på Légumes (på Hornsgatan 80), fick veta att jag skulle läsa sommarkursen Sprakande färger och svartvita bilder, klippte gräs, besökte fantastiska platsen Rosenhill, lyssnade sönder Fleet Foxes låt Mykonos och gick på morgonpromenad tillsammans med rådjuren.


Under månaden maj var jag även på besök i kära Örebro där jag hälsade på min lilla buse-humla Elin..

..och fick en gratis toa-pollett trotts att jag överstiger åldersgränsen en smula.
Plockar man bara fram rådjursögonen så.. ;)

I juni delade jag med mig av mina bästa vegan-tips (valnötssmör, jordnötssmör och bananlyx-frukosttahini-och-avokado-rullehavregrynsgröt deluxetacofärs à la vegan), avslutade min massageutbildning vid Hälsoteket, hade min bästa Hanna på besök och fick vara med på Jabbos egen blogg där jag berättar om min passion för virkningens magi (och det finns att läsa HÄR :)).
Juni månad avslutade jag sen med att låna en liten stuga i Härnösand för introduktionen av min sommarkurs.

I juli for jag på den årliga dansveckan på Öland, blev berörd av sommarpratarna i P3, väckte det lilla Hellström-fan som än bor i mig genom att se Känn ingen sorg på bio, jag blev ett år äldre och insåg att det faktiskt är fantastiskt att bada ändå.


I augusti for jag på 160 mils långa äventyr till Norrland, liftade med lastbil, letade efter min inre harmoni, pysslade på med det sista av min sommarkurs, satt fast i leta-lägenhet-och-jobb-träsket och drog på mig en förkylning från helvetet.

I september stängde kollektivet Valrossmustascherna sina dörrar för gott och jag och Inga flyttade in i vår nya fantastiska boning vi hux flux hittade över en natt (eller ja, dag var det väl egentligen :P). 


Jag började även arbeta som massör för Muskelakuten, hängde utanför Jysk tillsammans med Inga, köpte världens hetaste duschdraperi och hittade en kiwi i köket.


I oktober hade jag en fantastisk dansmarahelg i Gävle, var på Emil Jensens nya föreställning, upptäckte otroligt fina trion Solala och virkade två par höstiga torgvantar.

 

I november var jag (i år igen) med som ledare på den dundrande foxx-helgen i Arboga, skrev jag ett långt inlägg HÄR på bloggen om att lyssna till sitt hjärta, blev älskad som krokimodell och drack vin en hel natt med Inga och fullmånen.I december köpte vi 12 meter guldtyg, guppade jag på böljorna de blå till tonerna av Expanders, stickade en halsduks-krage till Pelle, blev med stans eventuellt skönaste soffa och for till Göteborg över en kväll för att danselidansa.

Och nu kära läsare som orkat er hela vägen ner hit, nu är det i skrivande stund bara 8 timmar kvar på detta år. Timmar som jag kommer att spendera tillsammans med min Inga iförd långklänning och de snyggaste ögonfransar du kan tänka dig. Det kommer bli en episk, fantastiskt och i allra högsta grad en vinsmakande afton för att fira in det nya året :D

Foto: Caras Ionut

Och, ni som orkat er hela vägen ner hit nu har snart tagit er igenom hela min resumé av året som gott. Och, detta var faktiskt de sista orden från Virkiskinna för framtiden också. Känslan säger att bloggandet vill vila, och hur länge, ja det återstår att se helt enkelt.

It's time, and the time is now.

Med mycket kärlek från virkisland önskar jag er nu en fantastisk afton och ett...
Gott Nytt År 

Inga kommentarer: